Soul Mentorship

Awaken Your True Nature

Het soul mentorship is misschien wel het mooiste wat ik je kan bieden op dit moment. Voor de ziel die er klaar voor is om in de diepere lagen van het multidimensionale zijn te stappen. Om tot de kern van jouw mens-zijn te gaan, dichterbij je essentie dan ooit. Waar de volgende versie van jou zich kan ontvouwen en je kunt groeien op jouw gekozen pad. Op dit pad ben ik jouw gids, niets meer niets minder. Jij bent jouw eigen coach en healer. Zodat jij jouw eigen manier van zijn en werken kunt creëren. Voor jezelf, maar ook om het te delen met de wereld om je heen. 

Diepgaande reis

Vanuit jouw innerlijke kracht

Er vindt een shift plaats in hoe je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt, en welke plek jij hier in wilt nemen, vanuit jouw innerlijke kracht. Een diepgaande reis waarbij je steeds weer een laagje afpelt om jezelf te hernieuwen. Je gaat (meer) vertrouwen op de dingen die voelt, of vanbinnen al weet.

Een magische deep dive in je ziel.

Een reis van herinnering, heling en hernieuwing.
Een reis naar een bevrijd leven, vanuit jouw innerlijke kracht.

Het Soul Mentorship is voor jou als:

 • Je voelt dat je een belangrijke missie hier op aarde hebt 
 • Je meer wilt vertrouwen op jouw dieper weten, je intuïtieve gaven. 
 • Je in je grootsheid wilt stappen en dat wat jij hier te doen hebt  
 • Je bereid bent om je schaduwkanten te eren, voorbij de stukken die je tegenhouden om volledig te zijn wie je bent
 • Je er klaar voor bent om de volgende stappen te zetten, en te vertrouwen op jouw eigen unieke manier 
 • Je wilt leren werken met je eigen energie en die van het grotere geheel. 
 • Je jouw leven vorm wilt geven zoals het voor jou werkt, vanuit jouw innerlijke kracht
 • Je er klaar voor bent om een energetische shift te maken (of meerdere..)

Ground – Release – Dream – Expand

We werken in een co-creatie tussen jou en mij, en vanuit de wijsheden van moeder natuur en het universum. Ieder mentorship is uniek en geven we samen vorm aan de hand van de 4 fases: Ground, Dream Release Expand. Of het nu voor je persoonlijk leven is, of ook voor je business. Jij bepaalt de richting van deze reis samen, vanuit het dieper weten van je ziel. We stemmen van te voren af hoe het traject er concreet uit komt te zien. 

Wat je in ieder geval krijgt:

 • Een ontspannen dag in de natuur, volledig afgestemd op jou. Een inspirerende plek waar je even uit je vertrouwde omgeving bent, om vol overgave dit traject te starten. 
 • Soul reading van 1 uur 
 • 4-5 maanden intensieve 1 op 1 guidance (zo’n 10 uur aan sessies en ontmoetingen, inclusief energetische healing indien gewenst/nodig)
 • Verdiepende oefeningen, rituelen en reflectievragen
 • Begeleide meditatie/activatie 
 • Tussentijds contact via Whatsapp 
 • Check-in na 1 maand – 30 min call via Zoom

De mentorships zijn momenteel op aanvraag. Voel je een ja? Dan kun je een mailtje sturen voor een intake en bepalen we samen of en wanneer je start.

Investering

Vanaf 2997 ,- excl. btw. 

Unlocking the deepest part of yourself.

Using the energy of nature, and the laws of the universe.
But most of all, your infinite potential. 

Ik combineer mijn coaching en begeleiding met mijn mediamieke gaven, energetisch- en systemisch werk, reiki, oosterse filosofie, sjamanisme, en indien relevant een dosis creatieve strategie om jouw in je volste potentie te laten stappen en je hele mens-zijn te belichamen. 

Eerlijk is eerlijk. De processen kunnen rauw zijn. Ik schroom niet voor de schaduw en dat kan soms onprettig zijn. Ik kijk door de lagen van je ego heen en houd je graag een spiegel voor. Ik werk met liefdevolle eerbied voor je angsten en trauma’s, maar met de focus om er doorheen te kunnen bewegen, telkens weer op een diepere laag. 

“Het traject bij Romy heeft me ongelofelijk veel gebracht. Dit proces is met recht magisch te noemen. Mijn pad is helder, waarom ik doe wat ik doe, mijn visie en de richting waarin ik mij wil bewegen. Ik heb vertrouwen gekregen in mijn manier van kijken en werken. De dingen die ik doe zijn allemaal veel meer in tune met wie ik ben, en Romy daagt je uit daarbij echt dieper te gaan. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat je de right woman at the right time was, en dat ik ongelofelijk dankbaar ben dat ik naar mijn gut feeling heb geluisterd om met jou te gaan werken. Ik wil je voor geen goud meer missen!”
Rosa (29) - coaching & guidance