Soul Reading

Inzicht, helderheid & richting

Een soul reading is een krachtige manier om een kijkje in je ziel te krijgen. Ik voel in op jouw ziel en energieveld en geef de boodschappen door die op dit moment belangrijk zijn. Dat kunnen boodschappen zijn van jouw eigen ziel, maar ook die van de zielen die aan jou verbonden zijn (in het aardse, of die al overleden zijn).

Een reading is heel persoonlijk. Er komt altijd naar voren wat er op dat moment om aandacht vraagt en welke thema’s voor jou belangrijk zijn. Soms zijn dit thema’s waar je je al bewust van bent, en soms zijn het thema’s die vooral in je onderbewuste spelen en die we naar het bewuste halen.  

Een soul reading is voor jou als:

  • Je meer inzicht wilt in iets dat je bezighoudt
  • Je met bepaalde (levens)vragen zit, bijvoorbeeld bij een belangrijke beslissing of een heftige gebeurtenis. 
  • Je meer wilt ontdekken over het pad van je ziel 
  • Je contact wilt met een overleden dierbare of je voorouders 
  • Je behoefte hebt aan meer richting in je leven
  • Je minder twijfel en meer vertrouwen wilt voelen
 

Meer dan een reading

Een activatie voor je hele zijn.

Iedere reading geeft je praktische tools om de boodschappen in het heden te belichamen en begeleiding om stappen te zetten in de toekomst. De reading is een activatie voor je hele zijn. Voor jou, maar ook het systeem waar je in beweegt, zoals je familiesysteem. 
 
Je hoeft voor een reading niets voor te bereiden, maar het kan fijn zijn om een rustige plek te creëren en jezelf open te stellen voor wat er ontvangen mag worden. Dit kan je doen met een korte meditatie. Velen anderen gingen je al voor. Een aantal van hun ervaringen vind je onderaan deze pagina. 

Soul Reading

1 uur via Zoom.
Prijs: €125,- 

Met een zakelijke factuur voor coaching komt hier 21% btw bij.

De sessie werkt vaak nog een paar dagen en soms zelfs een paar weken na. Je krijgt een recording, zodat je die op een later moment kan terugluisteren. 

 

Looking for more?

Heb je interesse in meer begeleiding of een verdiepend traject? Stuur me een mailtje via romy@romybarendse.nl of een DM via Instagram en ik kijk graag met je mee wat nu bij je past.

“ Voor mij was de soul reading een aaneensluiting van gevoelens van bevestiging, tintellingen door mijn hele lichaam en (h)erkenning. Hoe Romy dit doet, is echt iets om te ervaren. Ik voelde mij na de reading gesterkt, gedragen en gesteund. Het bevestigt voor mij dat er zoveel meer is dan wat wij met ons blote oog kunnen waarnemen."
Elisia (29) - soul reading
“De reading met Romy was heel fijn. Romy is nuchter en heeft humor, en dat vind ik belangrijk. Ik heb vaker readings gehad en die van Romy was echt spot on. Er werd veel bevestigd wat ik diep van binnen al wist en het contact met overleden dierbaren klopte helemaal en bracht me nieuwe informatie. Ook heeft Romy inzichten gegeven op relationeel gebied: go with the flow. Naast dat werd er een goede spiegel voorgehouden, o.a. op werkgebied en mijn eigen spirituele gaven. Ik heb de reading nog enkele keren terug geluisterd en hoor steeds weer nieuwe dingen. Ik kan het echt iedereen aanraden, vooral als je eerlijke inzichten nodig hebt op bepaalde thema's.”
Jantien - soul reading
“Romy is een krachtige én zachte vrouw waar ik al jaren steun aan heb. In mijn reis op deze aarde, als mens én ondernemer, kan het soms best alleen voelen. Ik haal veel zelfvertrouwen uit de begeleiding van Romy en voel me daarna altijd meer grounded. Ze heeft een natuurlijke gave mij op mijn pad te houden, guidance te geven en me dichtbij mijn hart te laten leven, in plaats van het zweven naar mijn hoofd waar ik ook goed in ben. Twijfel je over coaching door deze magische vrouw, zet je hoofd uit en luister naar je hart."
Margriet - soul reading & BEYOND
“Voorafgaand aan de soul reading was ik ietwat zenuwachtig. Zenuwachtig voor het onbekende en dat wat er besproken zou worden. Maar Romy stelde mij al snel op mijn gemak, waardoor de zenuwen direct verdwenen. De reading zelf was heel helend en inzichtelijk voor mij en heeft zelfs nu, een paar weken later, nog zo zijn uitwerking. Deze soul reading raad ik iedereen aan, het is een cadeau aan jezelf en zal je hoe dan ook wat brengen. Dankjewel Romy, voor deze prachtige ervaring, die eigenlijk niet in woorden te omschrijven is.”
Astrid - soul reading
“Wat een mooie, bijzondere ervaring was de soulreading die ik ontving van Romy. De openingsboodschap was prachtig en het was heel mooi hoe gedurende de reading steeds meer van deze boodschap op zijn plek viel. De reading heeft mij zowel berusting gegeven als ook helderheid/ richting in waar mijn aandacht op te richten. Het was heel fijn een recording van de reading te ontvangen, bij het terugluisteren kreeg ik nog mooie en verdiepende inzichten. Dank je wel lieve Romy 🙏🏻 "
Irene - soul reading
“Ben Romy zeer dankbaar voor deze mooie reis. Het heeft wat in mij geshift. Ik had nog geen eerdere ervaring met een reading en was benieuwd naar hoe het zou zijn. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Romy’s liefdevolle aandacht, humor en nuchterheid maken deze - voor mij soms ook ongrijpbare - ervaring heel waardevol."
Neeltje - soul reading
“Romy heeft een hele fijne presence waardoor je je meteen op je gemak bij haar voelt. Het voelde alsof ik echt mezelf kon zijn. Ik hoefde me niet te schamen voor mijn gedachten of gevoelens. Romy heeft een kracht om iets te zien en voelen wat veel mensen nog niet kunnen beseffen, en dat is ongelooflijk waardevol.”
Sarah (26) - soul reading
“De reading met Romy kwam precies op het juiste moment tijdens een periode waarin ik maar moeilijk de rust kon vinden na een aantal stressvolle jaren. Ik was het overzicht kwijt, had veel behoefte aan helderheid (die ik mezelf niet meer zuiver kon geven). Met heel weinig (voor)informatie deelde Romy boodschappen en inzichten die voor kippenvel zorgde. Haar empathisch luisterend oor bracht ons elke keer weer terug naar de essentie van de reading - de rode draad en zorgden ervoor dat we niet afdwaalde. Duizendmaal dank wijze vrouw, voor alle liefde en energie die je in deze sessie gestopt hebt."
Niamh - soul reading
“Romy heeft een hele warme persoonlijkheid en weet je direct op je gemak te stellen. Na een paar readingen bij anderen te hebben mogen ontvangen, viel de reading van Romy op. Dit door de vorm van de reading. Romy zendt niet alleen, maar laat je voelen en ervaren dat alle antwoorden al in jezelf zitten. Waardoor dit een grote meerwaarde heeft om hierop zelf (weer) door te kunnen bouwen. Echt heel waardevol!’'
Lieke - soul reading
Previous slide
Next slide