About

Ik had nooit gedacht dat dit mijn realiteit zou zijn. Dat ik met zoveel liefde en plezier mijn werk zou maken van de dood en alles daar voorbij. In mijn ogen een ongelofelijk belangrijk thema waar nog te vaak niet over gesproken wordt en te weinig ruimte voor is binnen onze maatschappij.

In januari 2021 overleed mijn vader. Een heftige, rauwe gebeurtenis die me op diepe, donkere en onbekende lagen in mezelf bracht. Maar ook een gebeurtenis die me opende voor meer zachtheid, liefde en de magische kanten van het aardse bestaan..

Al mijn hele leven voel, zie en weet ik dat er meer is dan wat de meesten mensen hier op deze planeet ervaren. Ik kon altijd al op een andere manier waarnemen dan anderen. In de dynamiek in een team, in mijn coaching. Ik kon handreikingen geven die als het ware ‘uit de lucht’ leken te vallen, of invoelen op iemands gemoedstoestand zonder bij diegene in de ruimte te zijn. In de jaren voor mijn vaders overlijden waren mijn intuïtieve gaven duidelijk aan het versterken, maar de dood.. daar was ik niet zo specifiek mee bezig. 

Door zijn overlijden kreeg de dood en mijn intuïtieve gaven een diepere betekenis. Het was voor mij de ultieme bevestiging dat er zoveel meer is dan dit leven hier op aarde. Het was een keerpunt, een zielsafspraak die in werking werd gezet. 

Een abortus en een miskraam maakten dat het thema een nog grotere plek kreeg in mijn leven. Een thema dat zoveel emoties met zich meebrengt, zoveel verdriet en pijn. Maar ook magie, oneindige liefde en de mogelijkheden tot een ander perspectief. Op alles.

“Embody your human existence from your essence, as part of nature on planet earth & a piece of the universe.”

And now I’m here.

Mijn hele zijn wil dit, en niks anders. 

Urenlang kan ik in dit thema verdwalen. Luisterend naar de fluisteringen die me de weg wijzen. Mijn coach opleidingen, verschillende vormen van energiewerk en de mediumvakschool geven me de ondersteuning om vorm te geven aan wat er wil ontstaan. 

Mijn intentie is om zoveel mogelijk mensen hierin mee te nemen en verzachting te brengen rondom de dood. Ik hoop dat het angst mag wegnemen en dat steeds meer mensen zich gaan openstellen voor de mogelijkheid dat de dood niet het einde is, maar veel vaker een nieuw begin. En dat het dus ook iets moois kan zijn. 

Wat me telkens weer zo diep raakt, is dat ik zie hoe nodig dit is en hoeveel behoefte er is aan een ander perspectief. Het verbinden met iets groters dan ons aardse zijn maakt zo’n wezenlijk deel uit van wie we in essentie zijn.. Het verbinden op zielsniveau, met mensen die nog op aarde zijn of al zijn overgegaan. En ik ben ervan overtuigd dat het iets is wat we allemaal kunnen, ieder op een eigen manier..

Ik help je ontdekken dat er meer is voorbij de dood.

Zodat je moeiteloos gaat vertrouwen op jouw intuïtie, je gevoel en dat wat jij ervaart.

Maak kennis met mijn gratis ‘ware zijn’ meditatie of beluister de podcast.