About

Hi, ik ben Romy.

Holistisch business coach voor bewuste ondernemers en founder van House of Essence.

Ik was er heel lang van overtuigd dat de enige weg naar een succesvol en betekenisvol leven bereikt kon worden door hard te werken. Totdat ik dieper durfde te duiken, oude overtuigingen begon los te laten en echt naar mijn hart ging luisteren. Ik begon te zien dat telkens wanneer iets niet werkte in mijn leven, of in mijn bedrijf, dit kwam doordat ik de diepere connectie met mezelf verloor. Vanaf dat moment besloot ik het anders te doen en mij te wijden aan een bewuste manier van leven en ondernemen. 

Bewustwording staat voor mij centraal in alles wat we doen. Ik zie steeds meer hoe alles met elkaar verbonden is, maar ook dat veel van ons die verbinding kwijt zijn. Met onszelf, met elkaar en vooral met de natuur. Ik geloof dat het hoog tijd is om dat te herstellen en de verbinding met onszelf te versterken, om vanuit daar onze levens en bedrijven in te richten.

Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar ik ervaar dagelijks hoeveel moois het je brengt. Ik sta veel meer in contact met mijn diepere zijn, wat mij helpt om vanuit helderheid en kracht keuzes te maken. Ik kan me meer overgeven aan mijn vrouwelijke energie, waardoor ik meer vertrouw op het ‘zijn’ dan alsmaar ‘doen’. Als ik dat kan dan kan jij het ook. Daar ben ik van overtuigd. En ik help je daar graag bij. 

Credentials


Ik heb de afgelopen jaren tientallen ondernemers met een duurzame- en maatschappelijke insteek geholpen om hun bedrijven te laten groeien op een holistische wijze. Mijn achtergrond in communicatie management combineer ik met jarenlange ervaring in merkstrategie voor start-ups en NGO’s.  Daarnaast ben ik gecertificeerd coach en houd ik mij bezig met oosterse filosofieën zoals Reiki, de Chinese vijf elementen leer en het taoïsme. Ik bied geen
quick fixes, maar streef naar een langdurige verandering en help je te verbinden met de ondernemer in jou die jou je eigen pad laat volgen.

Meer op Linkedin.

House of Essence

Sinds mei 2019 ben ik, naast mijn werk als coach, op een mooie reis om een holistische plek te creëren waar gezondheid, duurzaamheid en spiritualiteit samenkomen. Een plek waar het gaat om zijn i.p.v. doen en waar je dieper in jezelf kunt duiken om te verbinden met je essentie. Een plek waar je kunt vertragen, ontdekken en ervaren. Totdat de plek er is, kun je veel inspiratie vinden via de online kanalen. Nieuwsgierig waar we nu staan? Neem een kijkje op de website.