EMBRACE

A sacred journey from darkness to light.

Iemand die dichtbij je staat is overleden, maar soms voelt diegene nog heel dichtbij. Je bent verdrietig, maar tegelijk heb je het gevoel dat diegene niet helemaal weg is. Op een goede dag voel je rust en vertrouwen, op een slechte dag wordt je overspoeld door emoties en weet je niet wat je moet geloven. Dat kan verwarrend zijn, maar het is logisch dat het zo voelt, want jij bent net zo goed een mens met aardse emoties als een ziel die met alles verbonden is. 

EMBRACE is jouw sacred journey om te ontdekken wat er meer is na de dood. Een veilige en helende plek om je open te stellen voor wat er gevoeld wil worden en te vertrouwen dat een overlijden nooit een einde is. 

Ruimte voor de dood

Waar donker en licht samenkomen

De dood kan voelen als het ergste wat ons in dit aardse leven kan overkomen. In een samenleving waarin de dood wordt neergezet als het absolute einde en iets om bang voor te zijn, in plaats van iets wat ook heel mooi is en een nieuw begin, is dat niet zo gek. 

Mijn vader overleed in januari 2021 en ja, het voelde als een aardverschuiving. Om mij heen, maar vooral in mezelf. Iemand verliezen is waarschijnlijk een van de zwaarste ervaringen die we tijdens ons aardse leven meemaken. Je voelt je boos, verdrietig, machteloos. En dat mag er allemaal zijn, want ook dát dient een doel.

Ik heb ervaren dat er ook een ander perspectief is. Een perspectief waar ik al langer in geloofde, maar door mijn vaders overlijden werd bevestigd: het perspectief dat de dood niet meer is dan een reis die eindigt, zodat er weer een nieuw begin kan ontstaan. Een afsluiting van één cyclus, maar niet het ophouden van een bestaan. 

De ware troost, de zachtheid en de magie zit hem in beiden kanten kunnen verwelkomen en omarmen. Rouw en verdriet kunnen zoveel diepgang geven aan het leven. Het kan je breken, maar ook openbreken. Je dichterbij de oneindigheid van het bestaan brengen. En dat is precies wat je tijdens EMBRACE gaat ervaren.

Ik help je om je hart weer (verder) te openen voor het leven en ruimte te geven aan zowel het licht als het donker. Ik begeleid je in het ontdekken wat er meer is na de dood en help je om gedragen te worden door jezelf, mij en de groep. 

Voor wie:

Voor de vrouw die vol vertrouwen wil omarmen dat er meer is na de dood en zich wil openstellen voor het verbinden met overleden dierbaren.

Wat er kan gebeuren:

 • Je ervaart meer rust, zachtheid en overgave
 • Je gunt het jezelf om ruimte te geven aan alles wat er gevoeld wil worden 
 • Je voelt dat je je hart (weer) verder kan openen 
 • Je ervaart meer vertrouwen in het leven en alles wat er mogelijk is
 • Je ontdekt dat er meer is dan dit aardse bestaan en kan je hier meer voor openstellen
 • Je ervaart meer compassie voor jezelf 
 • Je voelt je minder alleen, en meer gezien en gehoord dankzij de andere deelnemers 
 
“Ik wil je nog ontzettend bedanken. Wat een feest van herkenning, echt bizar. Het is zo fijn om dingen terug te horen die ik zelf ook zo diep vol en het raakt me onwijs. Ik ging helemaal een soort sprongetjes maken vanbinnen, omdat ik alleen maar dacht: dit is het. Zo fijn om te connecten.”
Susanne - Honouring Death Circle
"Ik heb mezelf meer open durven stellen en begin steeds meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Ook vond ik meer rust in het thema 'de dood' en ik durfde meer in contact te staan met dat wat er al was: mijn ware zijn en het lijntje met 'de andere kant'. Dit thema kunnen delen met andere lieve vrouwen die ook zoekende zijn hierin vond ik heel helend."
Astrid - BEYOND voorjaar 2023
“Zo veel herkenning in jouw verhaal en dat van andere vrouwen. Het voelde altijd gek om tegen mensen te zeggen dat ik overleden dierbaren af en toe kan voelen, soms contact met hen heb in mijn dromen en signalen van hen krijg. Dus fijn om te horen dat dit er mag zijn en ik vertrouwen mag hebben.”
Darcey - connecting circle 'voorbij de dood'
"Ik vond het een absolute eer om als eerste mee te mogen doen in dit prachtige programma. Romy zet een heel bijzonder en kwetsbaar onderwerp op een hele mooie wijze in het licht. Ze biedt veiligheid, inhoud en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik denk dat ik misschien al meer heb ervaren dan ik zelf heb geduid enik ben nog meer gaan openstaan voor alle tekens die ik eerder ook al zag maar nog minder hiermee in verband bracht. BEYOND heeft mij prachtige gesprekken en verbinding met hele mooie mensen gebracht. Heel fijn om op zo'n open en kwetsbare manier met elkaar over dit onderwerp te kunnen praten.”
Neeltje - BEYOND voorjaar 2023
Previous slide
Next slide

De praktische zaken:

 • 4 online sessies verspreid over 8 weken
 • 2 ceremoniële middagen in Den Haag (6 april en 18 mei – data onder voorbehoud)  
 • wekelijkse oefeningen, rituelen en reflectievragen om jouw individuele reis meer diepgang te geven
 • helende meditaties als mp3 die helpen om je gedragen te voelen, te landen in jezelf en je verder open te stellen
 • tussentijds, persoonlijk contact via WhatsApp
 • in verbinding met een groep vrouwen die hetzelfde pad bewandelen

De sessies worden opgenomen en als replay beschikbaar gesteld tot 2 maanden na de laatste sessie. We starten 24 maart 2024. 

Investering

Normaal: €750,- 

Pilot prijs: €499,- 

Ben je ondernemer en wil je een factuur? Dan komt er 21% btw bij de bovengenoemde prijs. Je kan ook in termijnen betalen, stuur me in dat geval even een mailtje.

ZIEL methode

We creëren deze 8 weken samen met de groep en met het grotere geheel om ons heen. Het programma is opgebouwd aan de hand van de 4 stappen uit mijn ZIEL methode: Zelfliefde, Introspectie, Emotie en Loslaten. Daarnaast gebruiken we de kracht van de natuurelementen om ruimte te geven aan jouw proces en vorm te geven aan het individuele pad wat jij tijdens deze weken mag bewandelen. 

What is grief, if not love persevering?

– Laura Donney

Na het overlijden van mijn vader in 2021 had ik ongelofelijk veel vragen. Over de dood, het leven en mens-zijn. In de eerste periode na zijn overlijden werd ik overspoeld door rouw en verdriet. De wereld om me heen ging maar door, terwijl voor mij het leven als te veel voelde. 

Mijn vaders overlijden bracht verwarring met zich mee. Want hoe kon ik zo verdrietig zijn, terwijl ik hem nog zo dichtbij voelde? Ik vond het in het begin moeilijk om ruimte te geven aan mijn aardse rouw, want mijn ziel begreep daar niets van. Daarnaast leek ik er anders mee om te gaan dan ‘normaal’ is. Een traject bij een psycholoog bleek voor mij niet het juiste, maar een combinatie van o.a. meditatie, Reiki, lange wandelingen in de natuur, schrijven en ademsessies zorgden dat ik ruimte kon geven aan alles wat ik voelde. 

Rouw is oneindig en iedereen gaat er anders mee om. Ik heb mijn manier gevonden, vooral door mijn eigen practices, opleidingen bij o.a. een mediumschool, en een flinke dosis geduld. Maar vooral door de acceptatie dat de aardse rouw naast de oneindigheid van de ziel kan bestaan. En dat het intense verdriet juist nodig is, voor de verbinding tussen hier en ‘daar’. 

Een abortus en twee miskramen maken dat het thema ‘de dood’ een nog grotere plek heeft gekregen in mijn leven. Een thema dat zoveel emoties met zich meebrengt, zoveel verdriet en zoveel pijn. Maar ook magie, liefde en mogelijkheden tot een ander perspectief. En in mijn ogen een rijker leven. 

Dat gun ik jou ook, met heel mijn hart.