EMBRACE

Waar de dood geen einde is, maar een nieuw begin.

Iemand die dichtbij je staat is overleden, maar toch voelt het niet alsof diegene echt weg is. Je weet diep van binnen dat er meer is. Je voelt het en hebt soms momenten dat je het ook echt gelooft. Maar toch slaat telkens weer die twijfel toe en komt je hoofd ertussen. Dan denk je dat je het allemaal verzint en dat het niets betekent. 
 
EMBRACE is jouw sacred journey om te ontdekken wat er meer is na de dood, zonder twijfel of angst. Zodat jij je vol vertrouwen kan openstellen voor het verbinden met een overleden dierbare. 
 

Herken je je in 1 van deze?

 

 • Je bent nieuwsgierig naar wat er na de dood is en hebt al veel op het internet gezocht, boeken gelezen, podcasts geluisterd. Maar je voelt het niet.

 • Het ene moment ben je er veel mee bezig en het andere moment loop je ervoor weg, omdat je bang bent dat het toch niet lukt.

 

 • Je weet diep van binnen dat er meer is, maar je weet niet hoe je dit verder kan ontdekken. 

 

 • Je ziet soms tekenen, maar er hoeft maar IETS te gebeuren en dan slaat de twijfel toe. Klopt dit wel, verzin ik het niet gewoon?

 

 • Jij gelooft er wel in, maar je omgeving niet en dat maakt je onzeker.

 

Soms voel je echt dat er meer is, maar vaak neemt het denken het over.. 

En droom jij ook van:

 

 • … meer zachtheid rondom de dood (en dat het minder zwaar voelt).
 • … elke dag ervaren dat er meer is dan dit aardse bestaan (en dat jouw dierbaren nog steeds bij je zijn).
 • … volledig vertrouwen op wat jij voelt (zonder dat je hoofd er steeds tussen komt).
 • accepteren dat verdriet en gemis er altijd zullen zijn (en je kunnen helpen).
 • … je kunnen openstellen voor de verbinding met overleden dierbaren  (zonder twijfel of angst).
 • je plek in durven nemen in wat voor jou waarheid is (wat je omgeving er ook van vindt).


Klinkt goed? Blijf dan even lezen… 

“Ik wil je nog ontzettend bedanken. Wat een feest van herkenning, echt bizar. Het is zo fijn om dingen terug te horen die ik zelf ook zo diep vol en het raakt me onwijs. Ik ging helemaal een soort sprongetjes maken vanbinnen, omdat ik alleen maar dacht: dit is het. Zo fijn om te connecten.”
Susanne - Honouring Death Circle
"Ik heb mezelf meer open durven stellen en begin steeds meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Ook vond ik meer rust in het thema 'de dood' en ik durfde meer in contact te staan met dat wat er al was: mijn ware zijn en het lijntje met 'de andere kant'. Dit thema kunnen delen met andere lieve vrouwen die ook zoekende zijn hierin vond ik heel helend."
Astrid - BEYOND voorjaar 2023
“Zo veel herkenning in jouw verhaal en dat van andere vrouwen. Het voelde altijd gek om tegen mensen te zeggen dat ik overleden dierbaren af en toe kan voelen, soms contact met hen heb in mijn dromen en signalen van hen krijg. Dus fijn om te horen dat dit er mag zijn en ik vertrouwen mag hebben.”
Darcey - connecting circle 'voorbij de dood'
"Ik vond het een absolute eer om als eerste mee te mogen doen in dit prachtige programma. Romy zet een heel bijzonder en kwetsbaar onderwerp op een hele mooie wijze in het licht. Ze biedt veiligheid, inhoud en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik denk dat ik misschien al meer heb ervaren dan ik zelf heb geduid enik ben nog meer gaan openstaan voor alle tekens die ik eerder ook al zag maar nog minder hiermee in verband bracht. BEYOND heeft mij prachtige gesprekken en verbinding met hele mooie mensen gebracht. Heel fijn om op zo'n open en kwetsbare manier met elkaar over dit onderwerp te kunnen praten.”
Neeltje - BEYOND voorjaar 2023
Previous slide
Next slide

Dit is wat je krijgt: 

 

 • 10 dagen lang elke dag een audio coaching les, alles op jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt.
 
 • reflectievragen die je helpen om meer helderheid te krijgen over jouw innerlijke wereld.
 
 • tools die je helpen om telkens weer van het denken naar het voelen te gaan.
 
 • meditaties die je begeleiden om je (verder) open te stellen.
 

De audio’s en meditaties zijn downloads en blijven na afronding van EMBRACE van jou. Je mag EMBRACE altijd uitproberen. Merk je binnen de 10 dagen dat het toch niet bij je past? Dan krijg je het volledige bedrag terug. 

Voor de vrouw die vol vertrouwen wil omarmen dat er meer is na de dood en zich wil openstellen voor het verbinden met overleden dierbaren.

Na EMBRACE: 

 
 • weet je wat er na de dood is en durf je daar in te geloven. 
 • begrijp je hoe jouw brein je kan ondersteunen i.p.v. saboteren in het verbinden met overleden dierbaren. 
 • kan je je makkelijker losmaken uit de stroom van gedachten en terugkeren naar het voelen. 
 • ervaar je vertrouwen in het openstellen voor de verbinding met overleden dierbaren. 
 • kan je in 1,5 minuut twijfel wegnemen over wat je voelt en ervaart.   
 • is het makkelijker om te accepteren wanneer het even niet lukt. 
 

Ga je mee? 

 

ZIEL methode

De audio coaching lessen zijn opgebouwd aan de hand van de ZIEL methode: Zelfliefde, Introspectie, Emotie en Loslaten. We gebruiken de stappen van de methode om ruimte te geven aan jouw proces en vorm te geven aan het individuele pad wat jij tijdens deze 10 dagen mag bewandelen.

What is grief, if not love persevering?

– Laura Donney

Hi, ik ben Romy. 

Ik help je ontdekken dat er meer is voorbij de dood.

De dood kan voelen als het ergste wat je kan overkomen. En dat is niet zo gek, want de meeste mensen zien het als het absolute einde en zelfs iets om bang voor te zijn. Maar wat als we hier anders naar zouden kijken?

Mijn vader overleed in januari 2021 en het voelde als een aardverschuiving. Ik had ongelofelijk veel vragen. Over de dood, het leven en mens-zijn. In de eerste periode na zijn overlijden werd ik overspoeld door rouw en verdriet. De wereld om me heen ging maar door, terwijl voor mij het aardse leven als te veel voelde. Het bracht ook verwarring met zich mee. Want hoe kon ik zo verdrietig zijn, terwijl ik hem nog zo dichtbij voelde?

Iemand verliezen is waarschijnlijk een van de zwaarste ervaringen die we tijdens ons aardse leven meemaken. Je voelt je boos, verdrietig, machteloos. En dat mag er allemaal zijn, want ook dát dient een doel. Ik heb ervaren dat er ook een ander perspectief is. Een perspectief waar ik al langer in geloofde, maar door mijn vaders overlijden werd bevestigd: het perspectief dat de dood niet meer is dan een reis die eindigt, zodat er weer een nieuw begin kan ontstaan. 

De ware troost, de zachtheid en de magie zit hem in beiden kanten kunnen verwelkomen en omarmen. De dood kan zoveel verdriet en pijn brengen, maar ook magie, liefde en de oneindigheid van het bestaan. En daarmee een rijker leven. 

Dat gun ik jou ook, met heel mijn hart.