BEYOND

Een deep-dive voorbij de dood en het aardse bestaan.

Iemand die dichtbij je staat is overleden, toch voelt diegene nog zo dichtbij. Je voelt aan alles dat er meer is, maar je kunt nog niet helemaal duiden wat dit voor jou betekent, of merkt dat je jezelf en je contact met de ongeziene wereld blokkeert. Je loopt met vragen rond, of houdt nog vast aan verlangens en verwachtingen. 

BEYOND is jouw sacred journey om te ontdekken wat er mogelijk is, voorbij de dood en het aardse bestaan. Je gaat jezelf meer openstellen en ervaren dat je misschien al meer voelt dan je denkt. 

Ruimte voor de dood

Waar de meeste coaches en therapeuten stoppen.

De dood kan voelen als het ergste wat ons in dit aardse leven kan overkomen. In een samenleving waarin de dood wordt neergezet als het absolute einde en iets om bang voor te zijn in plaats van iets wat ook heel mooi is en een nieuw begin, is dat niet zo gek. 

Mijn vader overleed in januari 2021 en ja, het voelde als een aardverschuiving. Om mij heen, maar vooral in mezelf. Iemand verliezen is waarschijnlijk een van de zwaarste ervaringen die we tijdens ons aardse leven meemaken. Je voelt je boos, verdrietig, machteloos. En dat mag er allemaal zijn, want ook dát dient een doel.

Ik heb ervaren dat er ook een ander perspectief is. Een perspectief waar ik al langer in geloofde, maar door mijn vaders overlijden werd bevestigd: het perspectief dat de dood niet meer is dan een reis die eindigt, zodat er weer een nieuw begin kan ontstaan. Een afsluiting van één cyclus, maar niet het ophouden van een bestaan. 

De ware troost, de zachtheid en de magie zit hem in beiden kanten kunnen verwelkomen en omarmen. En dat is precies wat je tijdens BEYOND gaat ervaren.

Ik ga je helpen om je te openen voor de (vaak) ongeziene wereld om ons heen. Ik sta naast je op de moeilijke momenten.Ik laat je ontdekken dat je meer bent dan je aardse lichaam en mind en help je om jouw weg te vinden om te verbinden met de andere kant. 

Voor wie:

Voor vrouwen die voelen dat er meer is dan dit aardse leven en moeiteloos willen vertrouwen op hun gevoel en wat ze ervaren. 

Wat er kan gebeuren:

 • Je ervaart meer rust en kalmte in jouw (rouw)proces. 
 • Je voelt een diepere verbinding met jezelf en de oneindigheid in jezelf
 • Je durft meer te vertrouwen op je intuïtie en intuïtieve gaven.
 • Je hebt een breder perspectief van de dood en wat er na dit aardse leven is.
 • Je ervaart meer ruimte om bezig te zijn met die thema en in contact te staan met je gevoel en jouw overleden dierbaren
 • Je weet hoe je met jouw dierbaren aan de andere kant kunt verbinden
 • Je hebt minder twijfel over wat waar is en wat niet (minder het gevoel dat je gek wordt) 
 • Je voelt je minder alleen in dit thema, en meer gezien en gehoord dankzij de anderen in de groep
 
 
“BEYOND heeft me zekerheid gebracht, en een soort weten. Ook veel vertrouwen dat het komt zoals het komt, en dat dát precies de bedoeling is. De momenten dat mijn moeder bij me is, of de "toevalligheidjes" die gebeuren kan ik beter omarmen, en zonder al te veel af te vragen, vertrouwen op mijn gevoel. Dat mijn gevoel klopt. Dus het heeft me ook veel rust gebracht."
Suus - BEYOND voorjaar 2023
"Ik heb mezelf meer open durven stellen en begin steeds meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Ook vond ik meer rust in het thema 'de dood' en ik durfde meer in contact te staan met dat wat er al was: mijn ware zijn en het lijntje met 'de andere kant'. Dit thema kunnen delen met andere lieve vrouwen die ook zoekende zijn hierin vond ik heel helend."
Astrid - BEYOND voorjaar 2023
“Zo veel herkenning in jouw verhaal en dat van andere vrouwen. Het voelde altijd gek om tegen mensen te zeggen dat ik overleden dierbaren af en toe kan voelen, soms contact met hen heb in mijn dromen en signalen van hen krijg. Dus fijn om te horen dat dit er mag zijn en ik vertrouwen mag hebben.”
Darcey - connecting circle 'voorbij de dood'
“BEYOND heeft mij veel meer open ruimte en verstilling gebracht. Dat ik niet hoef te zoeken maar dat het naar mij toekomt en dat het er altijd is. Ik kan altijd contact maken, die plek zit binnen in mij en dat is gegroeid. Ik kan makkelijker in contact komen. Wat me het meeste heeft gebracht is de herkenning in hoe je de energie van een overleden dierbare herkent en hoe dat eruit ziet. Het is een universeel iets waar niemand over spreekt. Het voelt voor mij zo kloppend."
Susanne - BEYOND voorjaar 2023
"Ik vond het een absolute eer om als eerste mee te mogen doen in dit prachtige programma. Romy zet een heel bijzonder en kwetsbaar onderwerp op een hele mooie wijze in het licht. Ze biedt veiligheid, inhoud en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik denk dat ik misschien al meer heb ervaren dan ik zelf heb geduid enik ben nog meer gaan openstaan voor alle tekens die ik eerder ook al zag maar nog minder hiermee in verband bracht. BEYOND heeft mij prachtige gesprekken en verbinding met hele mooie mensen gebracht. Heel fijn om op zo'n open en kwetsbare manier met elkaar over dit onderwerp te kunnen praten.”
Neeltje - BEYOND voorjaar 2023
Previous slide
Next slide

De praktische zaken:

 • Wekelijkse online sessies en ceremonies / sharing circles
 • Verdiepende oefeningen, rituelen en reflectievragen
 • Online cacao ceremonie 
 • Meditaties/activaties die je helpen om met je eigen ziel te verbinden, te reizen naar de andere kant en te verbinden met een dierbare
 • Tussentijds, persoonlijk contact via Whatsapp
 • Een intieme groep vrouwen die hetzelfde pad bewandelen, op hun eigen, unieke manier
 • Korting op deelname aan het Honouring Death event op zaterdag 4 november 
 

De sessies worden opgenomen en als replay beschikbaar gesteld tot 2 maanden na de laatste sessie. De volgende groep start op 10 november.

Investering

Normaal: €899,- 

Tijdelijke prijs: €749,-

Ben je ondernemer en wil je een factuur? Dan komt er 21% btw bij de bovengenoemde prijs. Je kan ook in termijnen betalen, stuur me in dat geval even een mailtje.

Ground – Release – Dream – Expand – Center

We werken tijdens deze 9 weken in co-creatie met elkaar en met het grotere geheel om ons heen. Het programma is opgebouwd aan de hand van de 5 fases uit mijn methode: Ground, Dream, Release, Expand & Center. Deze fases helpen je om op een veilige manier te onderzoeken wat ‘beyond’ voor jou betekent, hoe je je hier verder voor kunt openen en hoe je dit in je leven kunt verankeren.

We’re all just walking each other home.

– Ram Dass

Na het overlijden van mijn vader in 2021 had ik ongelofelijk veel vragen. Over de dood, het leven en mens-zijn. Er is meer dan genoeg te vinden over rouw, over de verschillende fases waar een mens doorheen gaat en over de emoties en gevoelens die hierbij komen kijken. Je kunt oneindig veel boeken lezen over de dood, en over opvattingen over het leven hierna. 

Maar er is zo ongelofelijk weinig te vinden over de relatie tussen jou en degene die is overleden. Een relatie die niet eindigt, maar die wel vraagt om een nieuwe vorm te vinden. Een relatie die verandert, maar niet ophoudt met bestaan.

In de eerste periode na zijn overlijden waren mijn eigen rouw en verdriet te groot, het leven voelde als te veel. Een abortus en miskramen makane dat het thema ‘de dood’ een nog grotere plek heeft gekregen in mijn leven. Een thema dat zoveel emoties met zich meebrengt, zoveel verdriet en zoveel pijn. Maar ook magie, liefde en mogelijkheden tot een ander perspectief. En in mijn ogen een rijker leven. 

Ik heb mijn weg uiteindelijk gevonden, vooral door mijn eigen practices, opleidingen bij o.a. de mediumvakschool, en een flinke dosis geduld. Maar ik word nog dagelijks verrast. Door alles wat er is, de magische momenten en de flinterdunne sluier tussen hier en ‘daar’. 

En dat gun ik jou ook, vanuit het diepste van mijn ziel.