BEYOND

Een deep-dive voorbij de dood en het aardse bestaan.

Iemand die dichtbij je staat is overleden, toch voelt diegene nog zo dichtbij. Je voelt aan alles dat er meer is, maar merkt dat je het contact met de ongeziene wereld nog vaak blokkeert. Je loopt met vragen rond en bent op zoek naar manieren om te verbinden.

BEYOND is jouw deep-dive om te ontdekken wat er mogelijk is, voorbij de dood en het aardse bestaan. Je gaat jezelf verder openstellen, ontdekken wat jouw manier is om te verbinden met de andere kant en ervaren dat je misschien al meer voelt dan je denkt..

Open je voor de ongeziene wereld.

Moeiteloos vertrouwen op jouw intuïtie en intuïtieve gaven.

De dood wordt in onze moderne, westerse maatschappij vaak gezien als het einde. De mogelijkheid dat we nog kunnen verbinden met een overleden dierbare wordt nog regelmatig afgedaan als vreemd, of simpelweg niet ‘bewezen’. En dat helpt niet, als jij het tegenovergestelde ervaart..

Misschien ontvang jij al regelmatig tekenen, maar denk je vaak ‘dat kan niet’ en wuif je het weg. Of krijg je boodschappen door, maar denk je al snel dat je het verzint. Of ontvang je de ervaring met liefde, maar houd je ze voor jezelf – bang om voor gek verklaard te worden. 

Ik snap je, echt waar. Mijn vader overleed in januari 2021 en het voelde als een aardverschuiving. Naast de rouw en het verdriet opende het namelijk ook iets anders in mij. Het bevestigde iets wat ik al zo lang voelde: de dood is niet het einde en onze dierbaren gaan nergens heen. Ik kon hem nog steeds horen, om me heen voelen en hij stuurde me het ene teken na het andere. Iets wat ik tot dan toe alleen met mijn oma en de dierbaren van anderen had ervaren. Het kan verwarrend zijn (hello, mind!), maar het kan vooral heel veel moois brengen. En dat is precies wat je tijdens BEYOND gaat ervaren. 

Ik help je in 8 weken naar moeiteloos vertrouwen op jouw intuïtie en intuïtieve gaven. Ik help je om je te openen voor de (vaak) ongeziene wereld om ons heen. Ik laat je ontdekken dat je meer bent dan je aardse lichaam en mind en begeleid je om jouw weg te vinden in het verbinden met de andere kant.

Voor wie:

De vrouw die weet dat er meer is dan dit aardse leven en haar intuïtie en intuïtieve gaven wil ontwikkelen. Je hebt al eens een ervaring gehad met spirit of een overleden dierbare en wilt dit vaker ervaren (maar dan vol vertrouwen en op een manier die bij je past).

Wat er kan gebeuren:

 • Je voelt een diepere verbinding met je ziel en hebt een breder perspectief op de dood en wat er na dit leven is
 • Je durft meer te vertrouwen op je intuïtie en intuïtieve gaven
 • Je ervaart meer ruimte om te verbinden met jouw overleden dierbaren en weet hoe je dit kan doen
 • Je hebt minder twijfel over wat waar is en wat niet (minder het gevoel dat je gek wordt)
 • Je ervaart meer rust en kalmte in jouw (rouw)proces.
 • Je voelt je minder alleen in dit thema, en meer gezien en gehoord dankzij de anderen in de groep
 
“BEYOND heeft me zekerheid gebracht, en een soort weten. Ook veel vertrouwen dat het komt zoals het komt, en dat dát precies de bedoeling is. De momenten dat mijn moeder bij me is, of de "toevalligheidjes" die gebeuren kan ik beter omarmen, en zonder al te veel af te vragen, vertrouwen op mijn gevoel. Dat mijn gevoel klopt. Dus het heeft me ook veel rust gebracht."
Suus - BEYOND voorjaar 2023
"Ik heb mezelf meer open durven stellen en begin steeds meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Ook vond ik meer rust in het thema 'de dood' en ik durfde meer in contact te staan met dat wat er al was: mijn ware zijn en het lijntje met 'de andere kant'. Dit thema kunnen delen met andere lieve vrouwen die ook zoekende zijn hierin vond ik heel helend."
Astrid - BEYOND voorjaar 2023
“Zo veel herkenning in jouw verhaal en dat van andere vrouwen. Het voelde altijd gek om tegen mensen te zeggen dat ik overleden dierbaren af en toe kan voelen, soms contact met hen heb in mijn dromen en signalen van hen krijg. Dus fijn om te horen dat dit er mag zijn en ik vertrouwen mag hebben.”
Darcey - connecting circle 'voorbij de dood'
“BEYOND heeft mij veel meer open ruimte en verstilling gebracht. Dat ik niet hoef te zoeken maar dat het naar mij toekomt en dat het er altijd is. Ik kan altijd contact maken, die plek zit binnen in mij en dat is gegroeid. Ik kan makkelijker in contact komen. Wat me het meeste heeft gebracht is de herkenning in hoe je de energie van een overleden dierbare herkent en hoe dat eruit ziet. Het is een universeel iets waar niemand over spreekt. Het voelt voor mij zo kloppend."
Susanne - BEYOND voorjaar 2023
"Ik vond het een absolute eer om als eerste mee te mogen doen in dit prachtige programma. Romy zet een heel bijzonder en kwetsbaar onderwerp op een hele mooie wijze in het licht. Ze biedt veiligheid, inhoud en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik denk dat ik misschien al meer heb ervaren dan ik zelf heb geduid enik ben nog meer gaan openstaan voor alle tekens die ik eerder ook al zag maar nog minder hiermee in verband bracht. BEYOND heeft mij prachtige gesprekken en verbinding met hele mooie mensen gebracht. Heel fijn om op zo'n open en kwetsbare manier met elkaar over dit onderwerp te kunnen praten.”
Neeltje - BEYOND voorjaar 2023
Previous slide
Next slide

De praktische zaken:

 • 5 live sessies (online via Zoom)
 • 2 live middagen in Den Haag 
 • verdiepende oefeningen, rituelen en reflectievragen
 • meditaties/activaties die je helpen om met je eigen ziel te verbinden, te reizen naar de andere kant en te verbinden met overleden dierbaren en spirit.
 • tussentijds, persoonlijk contact via Whatsapp
 • een intieme groep vrouwen die hetzelfde pad bewandelen, op hun eigen, unieke manier

De volgende groep start in het najaar 2024. Het programma is op aanvraag 1:1 beschikbaar (de prijs wordt hier op aangepast).  

Investering

Normaal: €1111,- 

Presale prijs: €888,-

Ben je ondernemer en wil je een factuur? Dan komt er 21% btw bij de bovengenoemde prijs. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Ground – Release – Open – Expand – Center

We werken tijdens deze 8 weken in co-creatie met elkaar en met spirit. Het programma is opgebouwd aan de hand van de 5 fases uit mijn  BEYOND-methode: Ground, Open, Release, Expand & Center. Deze fases helpen je om op een veilige manier te onderzoeken wat ‘beyond’ voor jou betekent, hoe je je hier verder voor kunt openen en hoe je dit in je leven kunt verankeren.

We’re all just walking each other home.

– Ram Dass

Na het overlijden van mijn vader in 2021 had ik ongelofelijk veel vragen. Over de dood, het leven en mens-zijn. Er is meer dan genoeg te vinden over rouw, over de verschillende fases waar een mens doorheen gaat en over de emoties en gevoelens die hierbij komen kijken. Je kunt oneindig veel boeken lezen over de dood, en over opvattingen over het leven hierna. 

Maar er is zo ongelofelijk weinig te vinden over de relatie tussen jou en degene die is overleden. Een relatie die niet eindigt, maar die wel vraagt om een nieuwe vorm te vinden. Een relatie die verandert, maar niet ophoudt met bestaan.

In de eerste periode na zijn overlijden waren mijn eigen rouw en verdriet te groot, het leven voelde als te veel. Een abortus en twee miskramen maken dat het thema ‘de dood’ een nog grotere plek heeft gekregen in mijn leven. Een thema dat zoveel emoties met zich meebrengt, zoveel verdriet en zoveel pijn. Maar ook magie, liefde en mogelijkheden tot een ander perspectief. En in mijn ogen een rijker leven. 

Ik heb mijn weg uiteindelijk gevonden, vooral door mijn eigen practices, opleidingen bij o.a. een mediumschool, en een flinke dosis geduld. Maar ik word nog dagelijks verrast. Door alles wat er is, de magische momenten en de flinterdunne sluier tussen hier en ‘daar’. 

En dat gun ik jou ook, vanuit het diepste van mijn ziel.