Zuiver Verbinden 

Gratis masterclass

Je wilt verbinden met een overleden dierbare, maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je hebt het al geprobeerd, maar het lukt je nog niet helemaal. Tijdens Zuiver Verbinden deel ik deel ik welke grootste blokkade hieronder zit én hoe je daarmee om kan gaan. 

Wat je gaat ontdekken:

  • waarom het verbinden met een overleden dierbare je nog niet lukt en hoe dit wél kan lukken. 
  • hoe je van oneindige twijfel of het allemaal wel ‘echt’ is naar een diep vertrouwen kan gaan dat overleden dierbaren altijd dichtbij je zijn. 
  • wat de grootste valkuil is in het verbinden met een overleden dierbare. 
  • welke stappen er nodig zijn om zuiver te verbinden.
 

Looking for more?

Boek een Soul Reading

Ieder mens heeft een energieveld om zich heen waar je je misschien niet altijd bewust van bent, maar waar veel informatie ligt opgeslagen. Een soul reading geeft je een kijkje in het energieveld van je ziel en wat er nu naar boven wil komen. Het geeft je inzichten en helderheid. Dat kan precies zijn wat je nodig hebt om antwoorden te krijgen op vragen die je bezighouden, of wanneer je behoefte hebt aan meer richting. 

Boek jouw soulreading via Calendly of stuur een mail naar romy@romybarendse.nl

Liefs, Romy

Coach en gids voorbij de dood voor vrouwen die willen ontdekken wat er meer is na dit leven en moeiteloos vertrouwen op hun intuïtie en intuïtieve gaven.

Ik begeleid je in de dualiteit van de dood. Het verdriet en het aardse gemis, maar ook de zoektocht naar wat er meer is. Een diepere betekenis in een overlijden of dat iemand niet helemaal weg is. Het kan allemaal naast elkaar bestaan. Als je maar wilt voelen wat er gevoeld wil worden.

Leuk om elkaar bij de masterclass te ontmoeten!