Connecting beyond

Van twijfel en argwaan naar zuivere connectie

In deze gratis online masterclass neem ik je mee in mijn 5 stappen om tot een zuivere connectie te komen. Voel jij dat er meer is dan dit aardse leven en wil jij graag verbinden met een overleden dierbare? Ervaar je twijfel over de boodschappen en tekenen die je krijgt, of lukt het je nog niet helemaal om je open te stellen? Dan is deze masterclass Connecting beyond voor jou.

(Replay tijdelijk beschikbaar.)

Wil jij ontdekken:

  • Welke stappen er nodig zijn om je (verder) open te stellen voor de ongeziene wereld?
  • Hoe je met een overleden dierbare kunt verbinden?
  • Wat de grootste valkuil is in een zuivere connectie krijgen met de andere kant? 
  • Hoe je meer vertrouwen krijgt in wat je voelt en ervaart?
 

Wat anderen zeggen over mijn masterclasses

“Ik wil je bedanken voor de masterclass gisteren. Je hebt echt een hele fijne, nuchtere energie. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en werd op een gegeven moment echt emotioneel toen ik voelde ‘oh hier zijn ze, hier zijn mijn mensen’. Ik heb heel veel aan je tips en ben heel benieuwd hoe zich dit gaat ontvouwen de komende tijd.”

– Jantien

 

“Wat een mooie masterclass was dat! Ik ga zeker nog meer bij je volgen, het voelt goed. Zo fijn die rust die jij uitstraalt en heerlijk dat je ook zo nuchter bent en alles zo goed kan verwoorden. Je neemt me/ons er echt op een ontspannen en open manier in mee, heel bijzonder.”

– Iris

 

“Ik voelde heel sterk dat ik jouw masterclass wilde volgen al dacht ik ook heel eerlijk, kan ik er nog iets van leren? Je hebt mij zo’n waardevol puzzelstuk gegeven en er is sinds de masterclass zoveel veranderd in het contact met mijn vader. Ben je dankbaar dat ik mee mocht luisteren. Was heel mooi.”

– Margot