Coaching

Jij bent gaan ondernemen omdat je het anders wilt doen en een verschil wilt maken.
Maar lukt dit ook op de manier die echt bij jou past? Of loop je jezelf en jouw visie voor de wereld misschien regelmatig voorbij, 
en merk je dat je de connectie met het grotere plaatje verliest? Het kan ook anders.. Let’s go!

Bewust en holistisch ondernemen

Als ondernemer loopt je tegen blokkades aan, zeker wanneer je de dingen anders wilt doen dan dat ze tot nu toe gedaan zijn. Jij bent een pionier en dat maakt dat het pad nog niet voor je is uitgestippeld; je moet je eigen weg vinden. En dat is niet altijd makkelijk. Misschien merk je dat je niet de klanten aantrekt die je graag wilt aantrekken, of vind je het lastig om te bepalen wat nu precies je aanbod is en hoe dit allemaal op elkaar aansluit als geheel. 

De ontwikkeling die je doormaakt met je bedrijf is bijna altijd een directe afspiegeling van je persoonlijke ontwikkeling. Dit is iets waar we geneigd zijn om aan voorbij te gaan en waar we kansen laten liggen. Wanneer jij namelijk een sterke, liefdevolle verbinding hebt met jezelf en bewust bent van wat jij nodig hebt, kun je dit ook veel beter bepalen voor je bedrijf.

Groeien met je bedrijf vraagt om een holistische benadering. Het gaat over focussen op wat jij belangrijk vindt; echt gaan staan voor wat jij te bieden hebt en je te richten op de klanten die het beste bij jou passen. Ondernemen vanuit een rotsvast vertrouwen, op een manier die aansluit bij jouw visie en dromen.

Voor alle pioniers die het anders willen doen.

Voor alle coaches en teachers die het verschil willen maken.

Voor alle creatievelingen die willen ondernemen vanuit hun ziel.

Waarom business coaching?

Hoeveel tijd en geld kost het je nu om je business te runnen? En dan heb ik het nog niet eens over de voldoening en de vrijheid die jij vast en zeker wilt dat je bedrijf je oplevert. Ik weet zeker dat je na mijn hulp jouw bedrijf met zoveel meer plezier èn inkomsten kunt runnen. Ik help je om een zo groot mogelijke positieve impact te maken, op een manier die bij jou past. Dit doen we vanuit rust en structuur, met praktische strategieën en tools, maar ik help je vooral door blokkades heen breken in jezelf en in je bedrijf. Zodat jij kunt groeien vanuit de kern en volledige helderheid en focus. Ik geloof in dichtbij jezelf blijven. Wanneer je vanuit de verbinding met jezelf en je omgeving onderneemt, kun je een veel grotere impact realiseren. Vaak veel groter dan jezelf had kunnen bedenken.

Wil je samen aan de slag? Dat kan via het Conscious Growth coach traject. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij een klik voelt door het lezen van mijn verhaal dat we een match zijn. Mocht je twijfelen dan kun je jouw coachvraag formuleren en een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Wat anderen over mij zeggen:

Irja Kröner
Irja KrönerAbout my interior
Read More
“Als mens zijn we zo makkelijk in te doen wat we altijd al deden en door coaching word je weer gewezen op wat kan groeien en bloeien. Ook al moet je dan soms door iets pijnlijks heen. Romy is hier een ster in. Het is alsof Romy tegelijkertijd in je huid kruipt en overzicht weet te houden. Ze reikt de juiste handvatten aan en geeft spot on oefeningen mee voor de volgende sessie. Hierdoor krijgt haar coaching nog meer verdieping.”
HELGA MORAIS
HELGA MORAISthe confidence journey
Read More
“Toen ik bij Romy aanklopte was ik zoekende naar hoe ik mijn aanbod het best kon laten aansluiten bij mijn veranderende levenssituatie. Romy denkt met mij mee, stelt kritische vragen en komt met creatieve oplossingen. Ze weet als geen ander een fijne sfeer te creëren en je te motiveren om stappen te zetten. Na de sessies heb ik veel meer helderheid over waar ik heen wil en hoe ik dat kan vormgeven. Dat geeft zoveel nieuwe energie!” ​
MELISSA NOORDERVLIET
MELISSA NOORDERVLIETALAUZET
Read More
“Wanneer je een eigen bedrijf aan het opzetten bent, maar natuurlijk ook als je al een tijd lang bezig bent, kan het altijd gebeuren dat je overweldigd raakt en de essentie van je merk even uit het oog verliest. Dit was bij mij ook het geval. We hadden zoveel keuzes te maken, en waren met zo ontzettend veel dingen tegelijk bezig, dat ik op een gegeven moment het gevoel had dat ik het allemaal even niet meer wist. Romy heeft me op een hele natuurlijke en heldere manier geholpen om weer bij de kern te komen, en nu vallen inderdaad alle puzzelstukjes bij elkaar!”​
MARGRIET MEIJER
MARGRIET MEIJERMONSAK
Read More
“Toen ik als ondernemer zoekende was naar de juiste richting besloot ik een traject met Romy te starten. Samen kijken we niet alleen naar wat ik denk dat de markt of mijn klanten van mijn onderneming verwachten maar ook naar wat mij gelukkig maakt. Als ondernemer ga je door fases heen en is dat wat je een paar jaar geleden wilde misschien niet meer wat je nu bij je past. Maar wat dan wel? Romy stelt mij kritische vragen en schroomt niet om door te gaan als het ongemakkelijk wordt. We breken daar samen doorheen en ik krijg heel veel mooie inzichten tijdens en na onze sessies. Wat mij aanspreekt in haar aanpak is een snufje nuchterheid, een scheutje boldness en een korreltje spiritualiteit”.
Robin van der Aa
Robin van der AaStudio Roo
Read More
"Vanaf de eerste sessie met Romy ben ik echt in een opwaartse spiraal gekomen en is er echt een grote shift gekomen. Ik kreeg zoveel meer vertrouwen, energie en inspiratie. Romy hielp me echt naar binnen te keren. Doordat ik me heel erg begrepen voelde en het gevoel had echt mezelf te kunnen zijn en te kunnen uiten, kon ik mezelf makkelijk openstellen. Hierdoor kon alles in mijn business echt weer gaan stromen."

Over mij

“Bewustwording staat voor mij centraal in alles wat we doen.” 
Ik was er heel lang van overtuigd dat de enige weg naar een succesvol en betekenisvol leven bereikt kon worden door hard te werken. Totdat ik dieper durfde te duiken, oude overtuigingen begon los te laten en echt naar mijn hart ging luisteren. Ik begon te zien dat telkens wanneer iets niet werkte in mijn leven, of in mijn bedrijf, dit kwam doordat ik de diepere connectie met mezelf verloor. Vanaf dat moment besloot ik het anders te doen en mij te wijden aan een bewuste manier van leven en ondernemen. 

Met jaren ervaring als merk- en communicatiestrateeg heb ik tientallen impact gedreven ondernemers en start-ups mogen helpen bij hun duurzame ontwikkeling en groei. Vanuit die achtergrond en als holistisch coach help ik jou om je bedrijf te laten groeien op holistische wijze. Mijn intuïtie en helder weten zijn hierin van onschatbare waarde.